Hva velger Mesternes Mester å vise frem?

Det nye året starter på en fin måte, for nå er suksessprogrammet fra NRK i gang igjen; “Mesternes Mester”. Som i fjor er de også denne gangen på Sørlandet, blant annet i gamle Aust-Agder og Lillesand kommune.

Etter å ha sett den første episoden er det som i fjorårets program tydelig - Sørlandsidyllen med vår bygnings- og kulturarv hvor gamle sørlandshus blir gitt stort fokus. Den gamle skuta “Havørn” fra Blindleia Kystlag gir også fartøyvernet postiv oppmerksomhet.

Tusen takk til NRK for å ha tatt Mesternes Mester tilbake til Norge og til Sørlandet, og at de helt bevist setter fokus på den fantastisk flotte kulturarven vi har i gamle Aust-Agder.

Årets sesong av Mesternes Mester kan sees her - Klikk her.

Vi håper flere enn oss selv er stolte over det vi har fått se, og at man ser hvilke fantastiske lokale og regionale ressurser vi har gjennom den unike kultur- og bygningsarven vi har på Sørlandet.

La oss ta godt vare på på denne arven og la oss bevare disse tradisjonene ved at kommunene påvirker utbyggere til å videreføre vår kulturarv inn i nye prosjekter langs vår vakre kyst.


Fortidsminneforeningen, Aust-Agder lokallag
v/Torgrim Landsverk
Styreleder

Forrige
Forrige

Gratulerer til kulturarven langs Sørlandskysten!

Neste
Neste

30 år siden disse byggene fikk bevaringspris